logo

Uutiset

D12 ykkönen T12 Kakkosessa

28.06.2019

D12 (2007) -tytöt päätyivät kärkipaikalle kevätkaudella pelatussa Kaakon T12 Kakkosessa. Sarja pelattiin kolminkertaisena sarjana neljän joukkueen kesken, jolloin otteluja kertyi yhteensä 9 kappaletta. Sarjataulukon ykkössija saavutettiin tappioitta 6 voitolla ja 3 tasapelillä, mitkä tuottivat 21 pistettä. Toiseksi sarjassa sijoittui Kouvolan FC Peltirumpu/2 17 pisteellä. Sarjaykkösen ja -kakkosen keskinäiset ottelut päättyivät kaksi kertaa tasan (2-2 ja 1-1) ja kerran PU:n voittoon (3-0). Sarjan muut kaksi joukkuetta olivat FC KTP/Valkoinen Kotkasta ja Kultsu Joutsenosta.


Peleissä PU:n voi sanoa pärjänneen onnistuneen joukkuepelin ansiosta. Maaleja syntyi 33 kappaletta, ja vastustajat heiluttivat PU:n verkkoa 9 kertaa. Hyökkääjien lisäksi maalijyvän löytäneitä oli myös keskikentän ja puolustuslinjan pelaajissa. Koko sarjan maalipörssin ykkönen oli PU:n hyökkääjänä pelannut Amalia Collan 8 osumalla, mikä tarkoittaa kunnioitettavaa lähes piste per peli tahtia.


D12-tyttöjen pelaajamateriaalia vahvistivat Ristiinan Pallosta (Ri-Pa) kaksoisedustusoikeudella PU:ssa pelanneet Almira Haskic, Sini Saar ja Fanni Sinivuori. D12-tytöt kiittävät lämpimästi pelaajatyttöjä sekä Ri-Paa yhteistyöstä.

Sarja maalipörsseineen Palloliiton tulospalvelussa:
https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/kaakkois-suomi/2019-jalkapallo-kaakkois-suomi?&kaajp19&T122

artikkelikuva_20190628_KakkosenVoitto.PNG
Takaisin

Uusimmat

PU:ssa voi kasvaa pikkutytöstä naiseksi harrastuksen parissa

Yhteistyössä