logo

Uutiset

E11-tytöille kokemusta kilpasarjasta

10.09.2018

Vuoden 2018 Hippo-turnauksesta (8.-9.9.2018) haettiin PU-62 E11-tytöille tuntumaa kilpasarjapeleihin. Syysviikonlopun olosuhteet Jyväskylän Palokassa osoittautuivat mainioiksi, ja järjestelyt toimivat. Pelikenttien ulkopuolella joukkueen ensimmäinen ”yökyläreissu” sujui mainiosti koulumajoituksessa. Joukkue lainasi turnausvahvistukseksi kaksi pelaajaa nuoremmista E10-tytöistä. Mona ja Siiri esiintyivätkin edukseen niin kentällä kuin joukkuetoiminnassa.

Turnauksessa pelattiin 4 alkusarjapeliä ja 2 jatkosarjan peliä sekä sijoitusottelu. Jo lähtöasetelmissa oman haasteensa antoi kovaksi tiedetty alkulohko, josta löytyi mm. tämänkin turnauksen voittoon edennyt EBK. Tulosluettelossa PU päätyi häntäpäähän (24./26).

Kauden aikaisempaan pelaamiseen verrattuna, PU:n voi sanoa alisuorittaneen. Ajoittain tytöt osoittivat kuitenkin kestävänsä turnauksen kärkijoukkueidenkin kyydissä, mutta toisaalta, myös tasaväkiset vastustajat rokottivat varsin helponnäköisitä tilanteista. Myös oma peruspeli ja jalkapallon perusasiat unohtuivat liian usein ihan itsekseen, ilman vastustajan vaikutustakin. Sarjan terävimpään kärkeen eroja löytyy lisäksi esimerkiksi nopeudessa ja pelaajapituuksissa.

Normaalipelillä PU:lla olisi voinut olla mahdollisuuksia merkittävästi parempiin tuloksiin, mutta näin tällä kertaa. Liekö joukkueella ollut syysväsymystä, vai aiheuttiko sana ”kilpasarja” pelillisiä lukkoja. Tästä jatketaan kohti uusia haasteita
 
web_03e32ca4-2c2b-4531-a039-6b02cad7c4ec.jpg
Takaisin

Uusimmat

PU:ssa voi kasvaa pikkutytöstä naiseksi harrastuksen parissa

Yhteistyössä